Vores kurser

Vi kan se tilbage på en flot fejring af GOF´s 100 års jubilæum, som fandt sted i april 2015 og byder atter velkommen til en ny sæson i Gladsaxe Oplysnings Forbund - sæson nr. 101.

Med dette program præsenterer vi en bred vifte af fritidsaktiviteter, som vi håber kan inspirere til, at du tilmelder dig til et eller flere kurser. Bevægelse og sundhed er fortsat i fokus og med masser tilbud inden for bl.a. yoga, varmtvandstræning, bevægelse i naturen, QiGong, afspænding og Zumba, burde der være noget for enhver.

I det folkeoplysende arbejde mødes mennesker i et fællesskab med andre med samme interesser til kurser, debatarrangementer mv. - tilrettelagt af dygtige og engagerede undervisere.

Tilskud
Igen i denne sæson tilbydes arbejdsledige, efterlønsmodtagere, SU-modtagere og ikke mindst pensionister bosiddende i Gladsaxe Kommune et tilskud pr. lektion - se denne pris i parentes ud for de forskellige hold.

Vi har plads til alle
Hold dig ikke tilbage – ej heller, hvis du eks. som kørestolsbruger ønsker at deltage i undervisningen.

Sen start
Husk at du altid kan tilmelde dig kurserne, også selvom de er startet, hvis der er ledige pladser. Vi fratrækker naturligvis lidt i prisen for allerede afholdte mødegange.

Vel mødt til en ny sæson med mange tidligere kurser og også helt nye tilbud, hvor lærere, administration og bestyrelse ønsker velkommen.

Gurli Danielsen            Jens Thomsen
Bestyrelsesformand         Skoleleder