Onsdagstræf

Bagsværd Kirke - Onsdagstræf

Fra det gamle København - Onsdag den 31. januar 2018

Danmarks Radios gamle film fra 30´erne, 40´erne og 50´ernes København udgør et enestående historisk vidnesbyrd. I mange år har filmentusiasten Ole Brage arbejdet med at bevare disse film for eftertiden. Vi skal se film og høre om det gamle Købehavn.

Hareskovene - en enestående historie - Onsdag den 28. februar 2018

Hvis man interesserer sig for historie, er der i Hareskovene meget at opleve. De kongelige jagtveje, anlagt af Chr. V i 1680’erne, fem tusind år gamle stendysser, hemmelighedsfulde "rillesten" og meget mere. Ved fhv. tandlæge, nu skoventusiast Per Lotz.

Barske Bibelhistorier - Onsdag den 21. marts 2018
Det gamle testamente i u-censureret udgave

Seniorpræst Jakob Rönnow fører os igennem mange af de blodige, romantiske, erotiske, poetiske og højdramatiske fortællinger fra Det Gamle Testamente. Samtidigt får vi en oversigt til at se sammenhængen og forløbet i de slidstærke bibelhistorier.

Lys i mørket - mit liv som blind - Onsdag den 25. april 2018

I Januar 2003 mistede sognepræst Eva Melhof synet og har siden da levet som helt blind. Næsten alle menneskets sanseindtryk stammer fra synet, så det er en voldsom ændring af et menneskes tilværelse, når øjnene ikke længere kan bruges. Eva Melhof vil fortælle om tiden, der ledte op til, at synet endegyldigt forsvandt, at lære at leve som blind, og hvordan man bevarer håbet og troen trods modgang.

Legebarn, frihedskæmper og et ensomt lille dyr i skoven - Onsdag den 30. maj 2018
En eftermiddag om Astrid Lindgren.

Næstefter H.C. Andersen er Astrid Lindgren vel det nordiske navn i verdenslitteraturen, flest børn og voksne kender. Men hvem var hun egentlig - dette sammensatte menneske? Ved cand. mag Liselotte Wiemer.

Vi sommerhygger - Onsdag den 27. juni og 25. juli 2018
Tilmelding senest 20. juni og 18. juli på tlf. 44 98 41 41.