Onsdagstræf

Bagsværd Kirke - Onsdagstræf

Alle onsdagstræf finder sted fra kl. 14 til 16 og koster 20 kr. Tilmelding kun nødvendig i december, juni og juli - Velkommen!

Bagsværd Kirke, ”Mødesalen” Taxvej 14-16

Liv og levned. Mine år i Colombia - Onsdag, 29. august 2018

I skyggen af over 50 års borgerkrig i Colombia har kriminalitet, narko og korruption kunnet udfolde sig stort set uhindret, men med fredsaftalen mellem oprørsbevægelsen FARC og Colombias regering er der forandring på vej. Zarifa Mohamad vil vise billeder og fortælle om sit mangeårige ophold i Colombia, hvad der bragte hende til landet, og hvorfor hun valgte at vende hjem til Danmark igen. Zarifa er cand.mag. i tysk og kulturvidenskab.

I farfars fodspor. Med hestevogn gennem Lithauen - Onsdag, 26. september 2018

I 1915 blev malermester Iver Henningsen indkaldt til tysk krigstjeneste på Østfronten i Polen og Lithauen. Hans rigt illustrerede breve hjem til hustruen og deres tre små børn fortæller om krigens hverdag og det fremmede land. Lektor Kaj Henningsen vil fortælle om sin farfar, og om forsøget på at finde tilbage til de steder, der er beskrevet i Ivers breve hjem til Danmark.

 

Guds død i skyttegraven - Onsdag, 31. oktober 2018

I år er det 100 år siden, at den 1. verdenskrig sluttede. Indtil krigens udbrud i 1914 herskede en ukuelig optimisme og tro på fremskridtet som en gave for alle. Gud så man som den milde og gode Gud. Men så kom krigen, og hvor var Gud i skyttegraven?

Hjælpepræst cand.theol. Merete Dalby Hansen vil fortælle om, hvordan samfundets udvikling påvirker den måde, vi forestiller os og taler om Gud på. 

 

Fra Nørrebro til Nørregade - Onsdag, 28. November 2018

Kongehusets præst, tidligere biskop i København, Erik Norman Svendsen,

fortæller om hele sit liv fra Nørrebro-opvæksten under krigen til oplevelserne og slagsmålene med kirkeministre, politikere og præster igennem 17 år som biskop i Nørregade i København.

 

Vi julehygger! Onsdag den 19. december 2018

Tilmelding senest den 14. december 2018 på tlf. 44 98 41 41.-